Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g d'échalote
- 30 g de beurre
- 500 g de champignons frais variés (cèpes, chanterelles, girolles, etc)
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 700 g d'eau
- 1 jaune d'œuf
- 80 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 2 - 3 brins de cerfeuil frais, ciselés, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 504 kJ / 124 kcal
- Eiwitten
- 3.5 g
- Koolhydraten
- 5.3 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 4.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Velouté d'épinards au chèvre
35min
Velouté d'asperge
30min
Velouté poireaux-pommes de terre au saumon fumé
45min
Velouté d'asperge au cerfeuil
30min
Velouté butternut-poivron rouge
30min
Soupe poireau-pomme de terre
1h
Velouté d'asperges blanches et cerfeuil
3h 35min
Potage au poireau
30min
Soupe de champignons aux pâtes fraîches
45min
Bouillon d'asperge vitaminé
15min
Velouté de champignons de Paris à l'estragon
20min
Velouté d'asperges et tuiles de fromage
40min