Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g d'échalote
- 30 g de beurre
- 500 g de champignons frais variés (cèpes, chanterelles, girolles, etc)
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 700 g d'eau
- 1 jaune d'œuf
- 80 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 2 - 3 brins de cerfeuil frais, ciselés, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 504 kJ / 124 kcal
- Eiwitten
- 3.5 g
- Koolhydraten
- 5.3 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 4.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Soupe à l'oignon
50min
Soupe de laitue
35 Min
Velouté de champignons de Paris à l'estragon
20 min
Crème de courgette au bleu
25 min
Velouté butternut-poivron rouge
30min
Potage au poireau
30min
Velouté de courgette et roquette
35 Min
Velouté de champignons et chantilly au foie gras
45min
Velouté de brocoli sans cuisson
20 min
Soupe de tomate au basilic
30min
Velouté d'épinards au chèvre
35 Min
Velouté d'endive
35 Min