Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 échalote, de petite taille
- 3 jaunes d'œufs
- 50 g de beurre,
- 60 g de vin pétillant, type vouvray
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 292.2 kJ / 70.8 kcal
- Eiwitten
- 0.2 g
- Koolhydraten
- 0.5 g
- Vetten
- 6.8 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crumble de saint-jacques au gingembre et lait de coco
45 Min
Sauce périgourdine
35 Min
Sabayon gratiné aux clémentines
25 Min
Menu 2 - Huîtres chaudes au sabayon de Vouvray et douceur de carotte
40 Min
Sauce hollandaise
25 Min
Carpaccio de saint-jacques et crème au cresson
2 godz. 35 min
Gravlax de saumon à la betterave
8 Std. 15 Min
Lotte à l'andouille
1 Std. 20 Min
Velouté de langoustines à la coriandre
1 Std.
Sabayon de fruits exotiques
30 Min
Langoustines sauce au whisky
1 Std. 10 Min
Velouté de potiron aux saint-jacques
40 Min