Apparaten en accessoires
Sabayon au vouvray
Voorbereiding. 5min
Totaal 15min
6 portions
Ingrediënten
-
1 échalote de petite taille
-
3 jaunes d'œufs
-
50 g de beurre
-
60 g de vin pétillant type vouvray
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
0.2 g
Calorieën
292.2 kJ /
70.8 kcal
Vetten
6.8 g
Vezels
0 g
Koolhydraten
0.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Crèmes et émulsions
11 recepten
Frankrijk
Frankrijk
Misschien vind je het ook leuk...
Filet de bar, salsa artichaut et jus de palourdes
50min
Sauce béarnaise
20min
Tiramisu aux cèpes, foie gras et huile de truffe
12u.
Sabayon aux abricots et aux amaretti
20min
Sabayon au citron
15min
Sabayon gratiné aux clémentines
25min
Sabayon classique
15min
Consommé de faisan et ses quenelles de moelle
12u. 35min
Sabayon
15min
Sauce périgourdine
35min
Huîtres chaudes au sabayon de Vouvray et douceur de carotte
40min
Sabayon de fruits exotiques
30min