Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 échalote, de petite taille
- 3 jaunes d'œufs
- 50 g de beurre,
- 60 g de vin pétillant, type vouvray
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 292.2 kJ / 70.8 kcal
- Eiwitten
- 0.2 g
- Koolhydraten
- 0.5 g
- Vetten
- 6.8 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sauce périgourdine
35min
Baba au rhum
3sa
Menu bluffant - Foie gras truffé à la vapeur et chutney de mangue épicé
13j 30 menit
Menu 2 - Huîtres chaudes au sabayon de Vouvray et douceur de carotte
40min
Sabayon sucré
30min
Velouté de cresson à l'orange
35min
Sabayon gratiné aux clémentines
25min
Sabayon au citron
15min
Velouté de langoustines à la vanille
55 Min
Langoustines sauce au whisky
1sa 10 dk
Velouté d'asperge
30min
Ravioles de volaille des Landes aux asperges blanches et morilles
2 Std. 15 Min