Soupe de poisson de roche - Sébastien Richard

Soupe de poisson de roche - Sébastien Richard

3.0 8 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 12u.
6 portions

Ingrediënten

La veille
  • 500 g de poisson de roche (12 cm de longueur max.), sans la tête
  • 70 g d'oignon coupé en morceaux
  • ½ bulbe de fenouil coupé en morceaux
  • 1 anis étoilé
  • 1 feuille de laurier frais
  • 2 pincées de piment de Cayenne en poudre à ajuster en fonction des goûts
  • 20 g d'huile d'olive
Le jour même
  • 20 g d'huile d'olive
  • 15 g de pastis
  • 500 g d'eau
  • 1 c. à café de concentré de tomate
    2 tomates, coupées en morceaux
  • 500 g de jus d'orange
  • 1 dose de safran

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 7.5 g
Calorieën 576 kJ / 139 kcal
Vetten 7.8 g
Vezels 0.8 g
Koolhydraten 8.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...