Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Les pommes de terre bouillies
- 500 g d'eau
- 250 g de pommes de terre, coupées en morceaux
La mousse de betterave
- 250 g de betterave cuite
- ½ c. à café de sel
- 2 blancs d'œufs
- 10 g de jus de citron
La finition
- 3 cornichons au vinaigre
- 3 filets de harengs marinés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 111 kJ / 27 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ballotine comme un macaron
25min
Rillettes de noix de saint-jacques et noisettes croquantes
12hod. 15min
Mousses de betterave en deux façons
15 Min
Ris de veau panés et laqués, mousseline de potimarron à l'amande
12u.
Verrines "toutes vertes"
30min
Pain de saumon, cœur saint-jacques, crème à l'aneth
2h 45min
Mousse légère fraise-groseille
2 Std. 15 Min
Soupe de melon au marsala
2h 10min
Verrines bretonnes au lait ribot
30min
Verrines de printemps aux légumes et jambon cru
1 godz. 45 min
Mousseline de saumon et saint-jacques
55min
Verrines estivales
12u.