Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de vinaigre de vin blanc
- 30 g de sucre en poudre
- 80 g de cerises entières et dénoyautées (type bigarreau), préalablement concassées
- 200 g de fond de veau maison ou réhydraté (1 c. à soupe de poudre + 200 g d'eau)
- 40 g de cerises entières et dénoyautées, type bigarreau
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 212 kJ / 50 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 1 g
- Vezels
- 0 g
Alternatieve recepten
Magret de canard et sa sauce vin et chocolat
40min
Coquillages à la fondue de poireaux
35min
Truite vapeur à la chinoise
55min
Amuse bouche : ravioles de Saint-Jacques acidulées
50min
Magret de canard aux morilles et sa garniture aux fruits secs
1h
Langoustines aux fèves et pata negra
55min
Sauce orange-citron
30min
Haddock fumé, betterave et crème d'avocat-coco, chips de lard fumé
40min
Noix de saint-jacques à la crème de corail et petits légumes
35min
Langoustines sauce au whisky
1 Std. 10 Min
Sauce aux câpres
30min
Sauce au vin doux
55min