Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de vinaigre de vin blanc
- 30 g de sucre en poudre
- 80 g de cerises entières et dénoyautées (type bigarreau), préalablement concassées
- 200 g de fond de veau maison ou réhydraté (1 c. à soupe de poudre + 200 g d'eau)
- 40 g de cerises entières et dénoyautées, type bigarreau
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 212 kJ / 50 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 1 g
- Vezels
- 0 g
Alternatieve recepten
Velouté de champignons de Paris à l'estragon
20 min
Pâté de campagne au foie gras
48 Std.
Rouleau farci à l'abricot en robe de pancetta (Australie)
Geen beoordelingen
Menu gourmand - Foie gras aux fruits secs
13h 15min
Pâté périgourdin
48 Std.
Baba au rhum
3h
Velouté de châtaignes parfumé à la clémentine
25 min
Caille au pain d'épices et cassis
1h
Terrine de canard
24 Std.
Galantine de poulet au foie gras
48 Std.
Crème fouettée citron vert-noisette
5 Min
Sauce gribiche
15min