Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de vinaigre de vin blanc
- 30 g de sucre en poudre
- 80 g de cerises entières et dénoyautées (type bigarreau), préalablement concassées
- 200 g de fond de veau maison ou réhydraté (1 c. à soupe de poudre + 200 g d'eau)
- 40 g de cerises entières et dénoyautées, type bigarreau
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 212 kJ / 50 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 1 g
- Vezels
- 0 g
Alternatieve recepten
Foie gras farci aux figues
24h
Moules à la bretonne
55min
Saumon, cresson et fraîcheur de tomate (Eric Robert)
12h
Crème brûlée à l’abondance
3 Std.
Œuf florentin revisité à l'italienne (Zone 2)
2h
Œuf toqué au bleu des Flandres - Nicolas Gautier
35 Min
Lotte à l'andouille
1小时 20 分钟
Soufflés poires roquefort
1 Std.
Saint-jacques à la dieppoise - Laurent Clément
1 Std. 30 Min
Mousseline de saumon et saint-jacques
55min
Velouté de cresson à la brousse
35 Min
Sauce gribiche
15min