Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 90 g d'oignon, coupé en deux
- 1000 g de courgettes, coupées en dés
-
1
c. à café d'origan déshydraté
of 1 c. à café d'origan frais - 15 g de beurre
- 300 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 100 g de crème fraîche
-
80
g bleu d'Auvergne
of 80 g de fromage à pâte persillée (bleu) - 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 646 kJ / 155 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crème de petits pois
40 min.
Velouté de champignons
20 min.
Crème d'endive au colombo
30 Min
Soupe de laitue
35 Min
Soupe de panais
35 Min
Crème de carotte
30 Min
Velouté d'épinards au chèvre
35 Min
Soupe de cucurbitacées au chorizo
30 Min
Crème de chou-fleur
40 min.
Potage au poireau
30 Min
Velouté poireau-curry à la pointe de miel
35 Min
Velouté de carotte, pomme et curry
50 Min