Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 gousses d'ail
- 5 brins de persil frais
- 200 g d'oignons, coupés en deux
- 30 g d'huile d'olive
- 500 g de tomates, coupées en quatre (5 tomates environ)
- 200 g de vin blanc sec
- 1 branche de thym frais
- 1 feuille de laurier frais
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 bulbe de fenouil, émincé finement
- 4 filets de lotte, sans peau et sans arêtes (450-500 g environ)
- 800 g de pommes de terre, détaillées en dés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1594 kJ / 377 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 9.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cassolette de saint-jacques et crevettes
40 Min
Osso-buco de lotte
45 Min
Pot-au-feu de la mer
1 Std. 5 Min
Filet de bar sauce aux courgettes
1 Std.
Bourride de lotte à l'ail rôti et au fenouil
1h 15 min
Marmite du pêcheur
50 Min
Cotriade
1 Std.
Osso-buco de cabillaud
45 Min
Cari poisson
35 min
Blanquette de cabillaud
55 min
Lotte vapeur façon tajine
1 Std. 45 Min
Lotte et crevettes à l'américaine
1h 15 min