Lotte à la provençale

Lotte à la provençale

4.6 269 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 50min
4 portions

Ingrediënten

  • 2 gousses d'ail
  • 5 brins de persil frais
  • 200 g d'oignons coupés en deux
  • 30 g d'huile d'olive
  • 500 g de tomates coupées en quatre (5 tomates environ)
  • 200 g de vin blanc sec
  • 1 branche de thym frais
  • 1 feuille de laurier frais
  • ½ c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 4 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 1 bulbe de fenouil émincé finement
  • 4 filets de lotte, sans peau et sans arêtes (450-500 g environ)
  • 800 g de pommes de terre détaillées en dés

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 28 g
Calorieën 1594 kJ / 377 kcal
Vetten 9.5 g
Koolhydraten 41 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...