Velouté de potiron aux saint-jacques

Velouté de potiron aux saint-jacques

4.6 117 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
4 portions

Ingrediënten

  • 800 g de chair de potiron coupée en morceaux
  • 40 g d'échalotes coupées en deux
  • 200 g de carottes coupées en tronçons
  • 5 g gingembres frais
  • 500 g d'eau
  • 1 cube de bouillon de légumes
  • 6 noix de saint-jacques avec corail
  • 70 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 3 pincées de sel (optioneel) à ajuster en fonction des goûts
  • 2 pincées de poivre noir moulu (optioneel) à ajuster en fonction des goûts
  • 20 g de beurre demi-sel
  • 1 pincée de sel (optioneel) à ajuster en fonction des goûts
  • 2 pincées de poivre noir moulu (optioneel) à ajuster en fonction des goûts
  • 6 feuilles de persil frais

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 6.8 g
Calorieën 713 kJ / 171 kcal
Vetten 10.8 g
Vezels 4.5 g
Koolhydraten 10 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...