Velouté de potiron aux saint-jacques

Velouté de potiron aux saint-jacques

4.6 115 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
4 portions

Ingrediënten

  • de chair de potiron coupée en morceaux
    800 g
  • d'échalotes coupées en deux
    40 g
  • de carottes coupées en tronçons
    200 g
  • de gingembre frais
    5 g
  • d'eau
    500 g
  • de bouillon de légumes
    1 cube
  • noix de saint-jacques avec corail
    6
  • de crème liquide 30-40% m.g.
    70 g
  • de sel (optioneel) à ajuster en fonction des goûts
    3 pincées
  • de poivre noir moulu (optioneel) à ajuster en fonction des goûts
    2 pincées
  • de beurre demi-sel
    20 g
  • de sel (optioneel) à ajuster en fonction des goûts
    1 pincée
  • de poivre noir moulu (optioneel) à ajuster en fonction des goûts
    2 pincées
  • feuilles de persil frais
    6

Voeding per 1 portion

Calorieën 171 kcal / 713 kJ
Eiwitten 6.8 g
Vetten 10.8 g
Koolhydraten 10 g
Vezels 4.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...