Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g d'oignon nouveau, avec la tige
- 10 g de beurre doux
- 500 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 10 g de cerfeuil frais
- 500 g d'asperges vertes, coupées en tronçons
- 2 pincées de noix de muscade fraîchement râpée
- 200 g de crème liquide légère
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 442 kJ / 106 kcal
- Eiwitten
- 3.3 g
- Koolhydraten
- 4.7 g
- Vetten
- 8.3 g
- Vezels
- 1.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Soupe de tomate aux copeaux de jambon de Bayonne
35 min
Potage au poireau
30 min
Velouté d'endives aux noix de saint-jacques
55 min
Crème de chou-fleur
40 min
Soupe asperge citron
55 min
Velouté d'asperges noisetté
1h 5min
Velouté d'asperges blanches et cerfeuil
3h 35min
Crème d'asperges et fromage de chèvre
35 min
Velouté d'asperges et tuiles de fromage
40 min
Velouté d'endive
35 min
Velouté d'asperge
30 min
Velouté de cresson à l'ail
1h