Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g d'oignon
- 3 gousses d'ail
- 20 g de beurre
- 100 g de pomme de terre
- 1 botte de cresson frais
- 1 cube de bouillon de légumes
- 500 g d'eau
- 50 g de crème fraîche épaisse, 40% m.g. min.
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 2 tranches de pain de campagne
- 3 c. à soupe d'huile de tournesol
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 998 kJ / 239 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 16 g
Alternatieve recepten
Velouté poireaux-pommes de terre au saumon fumé
45 min
Potage Saint-Germain
45 min
Velouté de cresson à l'orange
35min
Potage au poireau
30 min
Soupe poireaux-pommes de terre au fenouil
40 Min
Velouté d'asperges blanches et cerfeuil
3h 35min
Velouté d'asperge au cerfeuil
30 min
Soupe de cresson aux œufs mollets
25 min
Velouté de cresson à la brousse
35min
Velouté d'endive
35min
Soupe de céleri-rave et haddock
45 min
Fanes de radis en velouté et chorizo croustillant
40 Min