Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g d'eau
- 700 g de céleri-rave, coupé en morceaux
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 819 kJ / 197 kcal
- Eiwitten
- 3.8 g
- Koolhydraten
- 6.3 g
- Vetten
- 17.5 g
- Vezels
- 8.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Purée céleri-pomme
45 min
Velouté de topinambour
45 min
Purée de panais et légumes d'hiver
40 Min
Purée de topinambour au chocolat blanc
40 Min
Purée panais potiron
45 min
Purée aux trois racines
45 min
Velouté de céleri-rave, saint-jacques au lard
55 min
Tarte renversée aux navets et choux-raves
2h 25min
Velouté de céleri à la pomme et aux noisettes
13h
Purée de céleri
25min
Purée de panais au mascarpone et cabillaud, jus vert
45 min
Velouté de châtaignes et céleri
40 Min