Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g de noisettes
- 60 g de cerneaux de noix
- 40 g de fruits secs variés (raisins secs...)
- 6 brins d'aneth frais, équeutés
- 400 g d'eau
- 1 courge butternut, coupée en deux dans la longueur et épépinée
- 4 c. à soupe rase d'huile de noisette
- 50 g de crème liquide 35% m.g.
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1922 kJ / 465 kcal
- Eiwitten
- 5.8 g
- Koolhydraten
- 18.3 g
- Vetten
- 41.3 g
Alternatieve recepten
Purée de carottes
25 Min
Purée carotte-coco
40min
Purée de panais et légumes d'hiver
40min
Purée de pommes de terre-betterave
45min
Purée de potimarron, pruneaux et poulet
40min
Purée de patate douce au gingembre
30min
Purée potiron-orange
30min
Purée panais-butternut, feuilles de betterave et pignons de pin
45min
Purée de panais aux vapeurs d'orange
40min
Purée de butternut et roulé de veau
50min
Purée panais potiron
45min
Purée céleri-pomme
45min