Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de châtaignes cuites et pelées en bocal (en réserver 6 pour la finition)
- 400 g de courge butternut, en dés
- 200 g d'eau
- 300 g de lait
- du sel
- noix de muscade fraîchement râpée
- 4 c. à soupe de crème liquide entière
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 641 kJ / 153 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 7 g
Alternatieve recepten
Soupe de potimarron au lard et tête-de-moine
50 Min
Velouté de topinambour
45 Min
Soupe à la courge et au lait de coco
55 min
Velouté de butternut et patate douce
35 min
Velouté de potimarron à la châtaigne et au gorgonzola
45 Min
Crème de butternut au chorizo
30min
Velouté de céleri-rave, saint-jacques au lard
55 min
Velouté de céleri à la poire et aux noix
50 Min
Velouté onctueux de panais et châtaigne
40 Min
Menu petit prix : Velouté de céleri-rave au lait de coco
35 min
Velouté de panais à l'huile de noisette
55 min
Velouté de châtaignes et céleri
40 Min