
Apparaten en accessoires
Crème de butternut au chorizo
Voorbereiding. 5min
Totaal 30min
6 portions
Ingrediënten
-
de courge butternut coupée en morceaux700 g
-
de bouillon de volaille reconstitué (1 cube + 850 g d'eau)850 g
-
de chorizo sans la peau (0.5 cm)30 tranches
-
d'huile d'olive30 g
-
de sel à ajuster en fonction des goûts1 pincée
-
de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts1 pincée
-
de crème liquide entière200 g
Voeding per 1 portion
Calorieën
394 kcal /
1632 kJ
Eiwitten
10 g
Vetten
31.7 g
Koolhydraten
17.3 g
Vezels
2.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Saveurs Automnales Vol. I
13 recepten
Frankrijk
Frankrijk