Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
700
g de courge butternut, coupée en morceaux
of 700 g de chair de potiron, coupée en morceaux - 850 g de bouillon de volaille reconstitué (1 cube + 850 g d'eau)
- 30 tranches de chorizo, sans la peau (0.5 cm)
- 30 g d'huile d'olive
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 200 g de crème liquide entière
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1632 kJ / 394 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 17.3 g
- Vetten
- 31.7 g
- Vezels
- 2.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Soupe de potimarron au lard et tête-de-moine
50min
Crème de butternut aux châtaignes
35 Min
Velouté de topinambour
45 Min
Crème de chou-fleur
40min
Velouté de carotte au lait de coco
50min
Velouté poireau-curry à la pointe de miel
35 Min
Soupe de cucurbitacées au chorizo
30 Min
Crème d'endive au colombo
30 Min
Velouté onctueux de panais et châtaigne
40min
Soupe de panais
35 Min
Velouté de panais à l'huile de noisette
55min
Crème de courgette au bleu
25 Min