
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g d'oignon coupé en deux
- 600 g de blancs de poireau (4 poireaux), coupés en tronçons
- 20 g d'huile d'olive
- 15 g de miel
- 150 g de pommes de terre détaillées en dés (2 cm)
- 200 g d'eau
- 300 g de lait
- 1 pincée de sel à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre 5 baies à ajuster en fonction des goûts
-
1
cube de bouillon de volaille
of 1 cube de bouillon de légumes - 1 c. à café de curry en poudre
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 165 kcal / 697 kJ
- Eiwitten
- 6.3 g
- Vetten
- 7.3 g
- Koolhydraten
- 19.3 g