Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 600 g de blancs de poireau (4 poireaux), coupés en tronçons
- 20 g d'huile d'olive
- 15 g de miel
- 150 g de pommes de terre, détaillées en dés (2 cm)
- 200 g d'eau
- 300 g de lait
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre 5 baies, à ajuster en fonction des goûts
-
1
cube de bouillon de volaille
of 1 cube de bouillon de légumes - 1 c. à café de curry en poudre
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 697 kJ / 165 kcal
- Eiwitten
- 6.3 g
- Koolhydraten
- 19.3 g
- Vetten
- 7.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Velouté d'épinards au chèvre
35min
Soupe poireaux-pommes de terre au fenouil
40min
Velouté de carotte au lait de coco
50min
Velouté de chou-fleur au curry
35min
Crème d'endive au colombo
30min
Soupe de panais
35min
Velouté de topinambour
45min
Soupe de laitue
35min
Velouté de potiron au fromage ail et fines herbes
40min
Velouté de patate douce et de pois chiches
35min
Crème de chou-fleur
40min
Velouté de carotte, pomme et curry
50min