Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- le zeste d'une orange non traitée
- 400 g d'eau
- 750 g de carottes, coupées en tronçons (env. 2-3 cm)
- 1 c. à café rase de graines de carvi
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 50 g de crème de coco
- 1 brin de coriandre fraîche, équeuté
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 380 kJ / 90 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 3.8 g
- Vezels
- 5.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Purée aux saveurs asiatiques
40min
Velouté de butternut et patate douce
35 Min
Purée de patates douces au gingembre, sauce airelles-dattes
55min
Purée panais potiron
45 Min
Purée carotte-pomme de terre
25min
Purée de patate douce au gingembre
30 Min
Purée de panais et légumes d'hiver
40min
Purée potiron-orange
30 Min
Purée panais-butternut, feuilles de betterave et pignons de pin
45 Min
Purée de petits pois
30 Min
Purée butternut-noisettes
50min
Purée de pommes de terre-betterave
45 Min