Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g de courge butternut
- 500 g d'eau
- 40 - 100 g d'escalope de veau (selon l'âge)
- de graines de sésame
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- feuilles de cerfeuil frais
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 393 kJ / 95 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 4 g
Alternatieve recepten
Purée carotte-pomme de terre
25 Min
Purée panais potiron
45min
Purée de potimarron, pruneaux et poulet
40min
Purée de patate douce au gingembre
30 Min
Purée de panais et légumes d'hiver
40min
Purée de pommes de terre-betterave
45min
Purée de carottes
30 Min
Purée de panais et boulettes aux raisins
40min
Purée panais-butternut, feuilles de betterave et pignons de pin
45min
Purée de chou-fleur aux raisins et boulettes
40min
Purée potiron-orange
30 Min
Purée butternut-noisettes
50 Min