Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 450 g de collier de veau, paré et dégraissé, réserver les parures pour le bouillon
- 150 g champignons de Paris frais, coupés en quatre
- 60 g d'oignon
- 1 clou de girofle
- 1 gousse d'ail
- 1 branche de thym frais
- 1 feuille de laurier frais
- 1 c. à soupe rase de gros sel
- 1 c. à café rase de poivre noir en grains
- 800 g d'eau
- 150 g de blanc de poireau, coupé en tronçons
- 4 carottes fanes
- 1 navet (taille petite), coupé en deux
- 2 petites pommes de terre
- 30 g de beurre doux
- 50 g de farine de blé
- 1 jaune d'œuf
- 20 g de jus de citron
- 70 g de crème liquide 30-40% m.g.
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3464 kJ / 828 kcal
- Eiwitten
- 53 g
- Koolhydraten
- 56.5 g
- Vetten
- 42 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Paupiettes de veau et petits légumes
1 godz.
Lapin braisé au vin moelleux
55min
Lapin chasseur et pommes de terre sautées
1h 30min
Lapin à la moutarde
1 godz.
Veau Marengo
55min
Blanquette de veau
1 Std. 15 Min
Lapin marengo
1 godz.
Pot-au-feu
1h 35 min
Bœuf bourguignon
1h 25 min
Poule au pot béarnaise
2 Std. 15 Min
Lapin à la provençale
1 godz.
Osso-buco
1h 20min