Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g d'eau
- 500 g de pommes de terre farineuses, spécial purée, épluchées et coupées en rondelles
- 180 g de tomme pour aligot, coupée en morceaux ou un mélange de cantal et de tomme fraîche
- 75 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 100 g de crème fraîche épaisse
- 2 gousses d'ail
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1940 kJ / 467 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 21.3 g
- Vetten
- 35 g
- Vezels
- 2.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Petit salé aux lentilles
45min
Risotto
30min
Polenta au beaufort et jambon ibérique
15min
"Crozotto" aux girolles, jambon et beaufort
35min
Charlotte de pomme de terre au confit de canard et sauce au foie gras
55min
Fondue savoyarde
15min
Croquetas de jambon de Bayonne
3h
Soufflé à la fourme d'Ambert
40min
Sauce au roquefort
20min
Pommes dauphine (nouvelle recette)
55min
Croque-cake
50min
Flan express au roquefort
30min