Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g d'eau
- 500 g de pommes de terre farineuses, spécial purée, épluchées et coupées en rondelles
- 180 g de tomme pour aligot, coupée en morceaux ou un mélange de cantal et de tomme fraîche
- 75 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 100 g de crème fraîche épaisse
- 2 gousses d'ail
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1940 kJ / 467 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 21.3 g
- Vetten
- 35 g
- Vezels
- 2.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto aux cèpes
30 Min
Sauce au roquefort
20min
Polenta au beaufort et jambon ibérique
15 Min
Soufflé à la fourme d'Ambert
40min
Pommes dauphine (nouvelle recette)
55min
Risotto de crozets aux champignons et au lard
45 Min
Fondue savoyarde
25 min
Cromesquis de saint-nectaire
45 Min
Risotto aux herbes et fromage de chèvre
30 Min
"Crozotto" aux girolles, jambon et beaufort
35 Min
Œuf toqué au bleu des Flandres - Nicolas Gautier
35 Min
Fondue savoyarde
15 Min