Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g de parmesan, coupé en morceaux
- 1 citron jaune non traité (zeste et jus)
- ½ orange non traitée (zeste et jus)
- 100 g d'échalotes
- 40 g de beurre doux
- 25 g d'huile d'olive
- 320 g de riz spécial risotto, type arborio ou carnaroli
- 100 g de vin blanc sec
- 680 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 500 g de saumon frais, sans la peau et détaillé en dés (1 cm env.)
- 80 g de crème liquide 30-40% m.g.
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2108 kJ / 504 kcal
- Eiwitten
- 21.5 g
- Koolhydraten
- 46.8 g
- Vetten
- 25.7 g
- Vezels
- 1.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto de poulet aux champignons
30min
Risotto aux cèpes
30min
Risotto au curry et noix de coco
35min
Cabillaud sauce vanille, risotto aux agrumes
1h 10 min.
Brochettes de cabillaud et chorizo, semoule aux légumes et velouté poivron et féta
45 min.
Poulet au curry, tagliatelles de légumes et velouté au lait de coco
50 min.
Gambas
30min
Gaspacho, cabillaud et jambon cru
20 min.
Risotto au citron et crevettes à l'ail
55 min.
Risotto brocoli-langoustine
55 min.
Risotto lotte et lard
50 min.
Cassolette de saint-jacques et crevettes
40 min.