Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de carottes
- 100 g de blanc de poireau, coupé en petits tronçons
- 500 g d'eau
- 1 tomate, coupée en quatre
- 800 g de pommes de terre cireuses (à chair ferme), coupées en rondelles
- 4 filets de poisson (700-800 g)
- le jus d'un citron jaune
- 4 c. à café de moutarde
- 50 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1749 kJ / 412 kcal
- Eiwitten
- 40 g
- Koolhydraten
- 42.8 g
- Vetten
- 9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Filet de bar sauce aux courgettes
1h
Saumon et pommes de terre sauce aux champignons
50 min
Papillotes de poisson au mascarpone
35 min
Courgettes à la farce marine
1h 15 min
Filets de poulet et leur jardinière de légumes
1h
Cabillaud et pommes de terre à la sauce tomate
50 min
Poisson au curry
55 min
Eglefin au curry
50 min
Papillotes de lieu et purée de céleri
45 min
Poulet vapeur, tagliatelle et velouté de légumes
45 min
Blanquette de cabillaud
55 min
Papillotes de lieu noir
45 min