Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 poivrons verts, coupés en huit
- 1 oignon, coupé en deux
- 3 c. à soupe d'huile d'olive
- 2 poivrons jaunes, coupés en huit
- 2 poivrons rouges, coupés en huit
- 1 gousse d'ail
- 200 - 250 g de fromage à tartiner nature (type Philadelphia ou St Moret®)
- 30 g de lait demi-écrémé
- ¼ de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre noir moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de piment en poudre, à ajuster en fonction des goûts
- 6 tranches fines de chorizo
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 257 kJ / 62 kcal
- Eiwitten
- 1.5 g
- Koolhydraten
- 2.7 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 1.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mousse de tomate au basilic
3 godz. 30 min
Verrines estivales
12ωρ.
Verrines à l'italienne
3 Std. 25 Min
Verrine de ratatouille et gelée de tomate
2h 35min
Verrine aux chèvre frais, noix, saumon fumé et cerises
20 min
Bavarois de roquefort au raisin rouge et aux noix
1h 35min
Verrine saumon-endive
10 min
Verrines printanières
25 Min
Mousse de saumon fumé, crémeux d'avocat
1h 35min
Verrines de betterave au crabe
15 min
Verrine apéritive concombre, pomme et saumon fumé
15 min
Verrine saumon, crevette, avocat et fromage frais
10 min