Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 poivrons verts, coupés en huit
- 1 oignon, coupé en deux
- 3 c. à soupe d'huile d'olive
- 2 poivrons jaunes, coupés en huit
- 2 poivrons rouges, coupés en huit
- 1 gousse d'ail
- 200 - 250 g de fromage à tartiner nature (type Philadelphia ou St Moret®)
- 30 g de lait demi-écrémé
- ¼ de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre noir moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de piment en poudre, à ajuster en fonction des goûts
- 6 tranches fines de chorizo
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 257 kJ / 62 kcal
- Eiwitten
- 1.5 g
- Koolhydraten
- 2.7 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 1.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Verrines printanières
25 min
Verrines au tartare de saumon, moutarde douce et agrumes
40min
Verrines de printemps aux légumes et jambon cru
1h 45min
Verrine saumon-endive
10 dk
Verrine de gelée de pêche au thon et fines herbes
4 Std. 30 Min
Bavarois de roquefort au raisin rouge et aux noix
1sa 35 dk
Mousse de tomate au basilic
3h 30min
Verrines estivales
12h
Verrines de betterave au crabe
15 min
Mousses de betterave en deux façons
15 min
Verrine saumon, crevette, avocat et fromage frais
10 dk
Verrine apéritive concombre, pomme et saumon fumé
15 min