
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La crème ciboulette
- 250 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 10 g de vinaigre balsamique
- 3 c. à soupe de ciboulette fraîche ciselée
- 2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
Les papillotes et leur garniture
- 300 g d'oignons coupés en deux
- 30 g de beurre demi-sel
- 800 g de filets de poisson blanc type lieu noir
- 4 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
- 500 g d'eau
- 800 g de pommes de terre coupées en morceaux
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 621 kcal / 2608 kJ
- Eiwitten
- 52.5 g
- Vetten
- 28 g
- Koolhydraten
- 37.5 g
- Vezels
- 5.5 g