Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g d'échalotes
- 1 gousse d'ail
- 40 g de beurre demi-sel
- ½ c. à café de paprika doux
- ½ c. à café de cumin en poudre
- 1 c. à café d'herbes de Provence déshydratées
- 10 g de fond de veau
- 1 c. à soupe de fond de légumes maison
- 800 g de rôti de veau
- 20 g de vin blanc sec
- 600 g d'eau
- 600 g de haricots verts frais
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1658 kJ / 396 kcal
- Eiwitten
- 45 g
- Koolhydraten
- 12.8 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 5.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rôti de porc à la sauge et purée de topinambour
55min
Pot-au-feu
1 godz. 35 min
Blanquette de veau
1 Std. 15 Min
Filet de porc vapeur, pommes de terre fondantes
1 Std. 20 Min
Bœuf bourguignon
1h 25min
Cuisse de dinde aux légumes nouveaux
1 Std. 15 Min
Escalope de veau à la normande
1h
Cuisse de dinde à la moutarde
1h
Paupiettes de veau et petits légumes
1h
Paupiettes de veau en sauce, champignons et légumes
1h
Bœuf carottes
2h
Blanquette de veau vapeur
1h 10min