Escalope de veau à la normande

Escalope de veau à la normande

2.9 82 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u.
4 portions

Ingrediënten

  • 40 g de beurre demi-sel
  • 4 escalopes de veau
  • 4 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 30 g de calvados
  • 50 g d'oignon coupé en deux
  • 1 gousse d'ail
  • 30 g de fécule de maïs
  • 450 g de champignons de Paris frais coupés en lamelles
  • 1000 g d'eau
  • 1 c. à café bombée de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 200 g de riz long blanc
  • 200 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 39.5 g
Calorieën 1915.2 kJ / 458 kcal
Vetten 27.2 g
Vezels 1.5 g
Koolhydraten 10.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...