![Poulet aux fromage ail et fines herbes, pâtes et champignons Poulet aux fromage ail et fines herbes, pâtes et champignons](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/CACFBEBB-D5AA-439F-9AF8-C4A0B35C3A88/Derivates/443c072a-ed7b-4217-8ea2-a872e0afe72b.jpg)
Compatibele versies
Poulet aux fromage ail et fines herbes, pâtes et champignons
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 escalopes de poulet
- 100 g de fromage à tartiner ail et fines herbes, type Boursin®
- 50 g d'échalotes coupées en deux
- 10 g de beurre
- 800 g de champignons de Paris frais coupés en quatre ou en six (voir "Conseil(s)")
- 550 g d'eau
- ½ c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts
- 200 g de pâtes sèches cuisson 7 minutes
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 522 kcal / 2197.8 kJ
- Eiwitten
- 45.8 g
- Vetten
- 20 g
- Koolhydraten
- 38.5 g
- Vezels
- 7.8 g