Poulet aux fromage ail et fines herbes, pâtes et champignons

Poulet aux fromage ail et fines herbes, pâtes et champignons

3.8 121 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 50min
4 portions

Ingrediënten

  • 4 escalopes de poulet
  • 100 g de fromage à tartiner ail et fines herbes, type Boursin®
  • 50 g d'échalotes coupées en deux
  • 10 g de beurre
  • 800 g de champignons de Paris frais coupés en quatre ou en six (voir "Conseil(s)")
  • 550 g d'eau
  • ½ c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 200 g de pâtes sèches cuisson 7 minutes

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 45.8 g
Calorieën 2197.8 kJ / 522 kcal
Vetten 20 g
Vezels 7.8 g
Koolhydraten 38.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...