Compatibele versies
Poulet aux fromage ail et fines herbes, pâtes et champignons
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 escalopes de poulet
- 100 g de fromage à tartiner ail et fines herbes, type Boursin®
- 50 g d'échalotes, coupées en deux
- 10 g de beurre
- 800 g de champignons de Paris frais, coupés en quatre ou en six (voir "Conseil(s)")
- 550 g d'eau
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 200 g de pâtes sèches, cuisson 7 minutes
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2197.8 kJ / 522 kcal
- Eiwitten
- 45.8 g
- Koolhydraten
- 38.5 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 7.8 g
Alternatieve recepten
Emincé de dinde, châtaignes et champignons
25 Min
Gratin de macaronis au poulet
45 min
Bœuf aux champignons
30 min
Torsades colorées aux petits légumes et poulet
20 min
Parmentier de poulet au curry
1sa 15 dk
Bœuf aux oignons, paprika et gnocchis
30 min
Emincé de veau à la normande
35min
Risotto à la viande hachée
45 min
Poulet-champignons (nouvelle recette)
30 min
Poulet à la crème et à la moutarde
45 min
Escalope de veau à la normande
1h
Blanquette de volaille à l'estragon (nouvelle recette)
40 min