Veau aux champignons, moutarde et tagliatelle

Veau aux champignons, moutarde et tagliatelle

3.6 238 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
4 portions

Ingrediënten

  • 30 g de beurre
  • 1 c. à soupe de fond de veau en poudre
  • 250 g de champignons de Paris frais coupés en quatre
  • 60 g d'échalotes pelées et coupées en deux
  • 200 g de vin blanc
  • 150 g d'eau
  • 300 g de pâtes fraîches aux œufs, type pappardelle ou tagliatelle
  • 1 c. à soupe rase de fécule de maïs
  • 1 c. à soupe de moutarde
  • 70 g de crème liquide entière
  • 500 g de veau émincé
  • poivre moulu

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 37 g
Calorieën 2221 kJ / 529 kcal
Vetten 17 g
Koolhydraten 49 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...