Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g de beurre
- 1 c. à soupe de fond de veau en poudre
- 250 g de champignons de Paris frais, coupés en quatre
- 60 g d'échalotes, pelées et coupées en deux
- 200 g de vin blanc
- 150 g d'eau
- 300 g de pâtes fraîches aux œufs, type pappardelle ou tagliatelle
- 1 c. à soupe rase de fécule de maïs
- 1 c. à soupe de moutarde
- 70 g de crème liquide entière
- 500 g de veau émincé
- poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2221 kJ / 529 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 49 g
- Vetten
- 17 g
Alternatieve recepten
Veau à la crème et aux morilles
40 Min
Bœuf aux champignons
30 Min
Veau mijoté aux épices, purée de carotte
1小时 20 分钟
Bœuf aux oignons, paprika et gnocchis
30 Min
Emincé de veau à la normande
35 Min
Bœuf Stroganov
55min
Veau Marengo
55min
Poulet à la crème et à la moutarde
45 Min
Bœuf carottes
2h
Blanquette de volaille à l'estragon (nouvelle recette)
40 Min
Sauté de veau au curry, pommes de terre et choux de Bruxelles
1 Std.
Sauté de veau au chorizo
1 Std.