Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Les gnocchi
- 1000 g d'eau, et en grand volume pour la cuisson des gnocchi
- 20 g de gros sel
- 800 g de pommes de terre à chair ferme, type Charlotte
- 350 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 1 œuf
Le gratin
- 20 g de beurre doux
- 1 oignon, coupé en deux
- 50 g de lardons
- 30 g d'huile d'olive
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 250 g de reblochon, coupé en tranches (0.5 cm env.)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2497 kJ / 594 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 63.8 g
- Vetten
- 28 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Croque-cake
50min
Coquillettes chorizo-comté
15min
Tourte de pommes de terre au cantal
1h 30min
Croque flammekueche
55min
Pipe rigate gratinés
1h
Gratin de pâtes au fromage
50min
Gratin de pâtes
25min
Spaghetti carbonara
40min
Gratin de gnocchi au Mont-d'Or
1h 15min
Gnocchis à la carbonara
15min
Roulé au fromage et au jambon
40min
Tartiflette
1h 15min