Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Les gnocchi
- 1000 g d'eau, et en grand volume pour la cuisson des gnocchi
- 20 g de gros sel
- 800 g de pommes de terre à chair ferme, type Charlotte
- 350 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 1 œuf
Le gratin
- 20 g de beurre doux
- 1 oignon, coupé en deux
- 50 g de lardons
- 30 g d'huile d'olive
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 250 g de reblochon, coupé en tranches (0.5 cm env.)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2497 kJ / 594 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 63.8 g
- Vetten
- 28 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gratin de pâtes
25 Min
Gratin de pâtes au fromage
50 Min
Gnocchis à la carbonara
15min
Gratin de pain au reblochon
35 Min
Farfalle aux olives et à la mozzarella
30 Min
Cannellonis à la ricotta
55 Min
Risotto crémeux au camembert
35 Min
Gratin de crozets au jambon
1 Std.
Crozetto aux lardons et poivrons
40min
Croziflette
1 Std. 25 Min
Gratin de gnocchi au Mont-d'Or
1 Std. 15 Min
Croque-cake
50 Min