Gratin de gnocchi façon tartiflette

Gratin de gnocchi façon tartiflette

4.1 179 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u.
6 portions

Ingrediënten

Les gnocchi
  • 1000 g d'eau et en grand volume pour la cuisson des gnocchi
  • 20 g de gros sel
  • 800 g de pommes de terre à chair ferme, type Charlotte
  • 350 g de farine de blé et un peu pour le plan de travail
  • 1 œuf
Le gratin
  • 20 g de beurre doux
  • 1 oignon coupé en deux
  • 50 g de lardons
  • 30 g d'huile d'olive
  • 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 1 - 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 250 g de reblochon coupé en tranches (0.5 cm env.)

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portion

Natrium 1885.6 mg
Eiwitten 20.6 g
Calorieën 2698 kJ / 644.8 kcal
Vetten 30.3 g
Vezels 5.3 g
Verzadigd vet 14.8 g
Koolhydraten 73.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...