Gratin de gnocchi au Mont-d'Or

Gratin de gnocchi au Mont-d'Or

4.1 202 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 15min
6 portions

Ingrediënten

Les gnocchi
  • 1000 g d'eau
  • 750 g de pommes de terre farineuses, type Bintje, non épluchées
  • 1 œuf
  • 340 g de farine de blé et un peu pour le plan de travail
  • 1 c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 3 pincées de noix de muscade fraîchement râpée
  • 3 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 1 c. à soupe d'huile d'olive
Le gratin
  • 150 g d'oignons
  • 150 g de lardons fumés
  • 200 g de vin blanc
  • 200 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
  • 1 vacherin Mont-d'Or (500 g), coupé en morceaux
  • 20 g d'huile d'olive

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 30.5 g
Calorieën 3360 kJ / 803 kcal
Vetten 46.2 g
Vezels 4.5 g
Koolhydraten 62.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...