Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Les gnocchi
- 1000 g d'eau
- 750 g de pommes de terre farineuses, spécial purée, type Bintje, non épluchées
- 1 œuf
- 340 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de noix de muscade fraîchement râpée
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
Le gratin
- 150 g d'oignons
- 150 g de lardons fumés
- 200 g de vin blanc
- 200 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 20 g d'huile d'olive
- 1 vacherin Mont-d'Or (500 g), coupé en morceaux
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3360 kJ / 803 kcal
- Eiwitten
- 30.5 g
- Koolhydraten
- 62.8 g
- Vetten
- 46.2 g
- Vezels
- 4.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pipe rigate gratinés
1h
One pot pasta pancetta, crème, noix, ciboulette
20 min
Gnocchis à la carbonara
15min
Croziflette
1 Std. 25 Min
Tourte à la tomme de brebis et au jambon cru
1h 55min
Risotto crémeux au camembert
35 min
Pâtes au gorgonzola
40 min
"Crozotto" aux girolles, jambon et beaufort
35 min
Croûte au fromage d'abondance
45min
Conchiglioni farcis, mont-d'or et champignons
13 Std. 30 Min
Gratin de gnocchi façon tartiflette
1h
Croque-cake
50 min