Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de carottes, coupées en morceaux (2 cm)
- 200 g de courgettes, coupées en morceaux
- 200 g de restes de poulet cuit
- 1000 g d'eau
- 1 c. à soupe d'herbes de Provence déshydratées
- 1 c. à soupe de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 250 g de pâtes sèches, type torsades 3 couleurs
- 100 g de crème fraîche
- 1 c. à café de noix de muscade fraîchement râpée
- 50 g de gruyère râpé
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1920 kJ / 456 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 52 g
- Vetten
- 15 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Penne à la crème de chou-fleur
1h
Fusilli au lait de coco et saumon fumé
30 min
Farfalle aux couleurs italiennes
30 min
Riz express aux légumes
25 min
Penne aux dés de potiron et de jambon cru
20 min
Brochettes de poulet, boulgour et courgettes
20 min
Patoto petits pois jambon
30 min
Gratin de macaronis au poulet
45 min
Paëlla de légumes croquants (nouvelle recette)
35 min
Risotto aux petits pois-carotte
45 min
Poulet-champignons (nouvelle recette)
30 min
Nouilles sauce verte et rose
20 min