Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 poivrons rouges, coupés en deux et épépinés
- 25 g de parmesan, coupé en morceaux
- 1 oignon, coupé en deux
- 20 g d'huile d'olive
- 1 gousse d'ail, finement émincée
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 200 g de coulis de tomates
- 200 g de viande de bœuf hachée
- 1 c. à soupe de basilic frais, ciselé
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 990 kJ / 238 kcal
- Eiwitten
- 8.5 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 6.5 g
Alternatieve recepten
Chèvre-poivron
15min
Gratin d'aubergine au parmesan
1h 30min
Crumble de tomates, poivrons et olives
45min
Gratin d'aubergine au thon
40min
Pommes de terre farcies sur lit d'oignons caramélisés
1 Std. 10 Min
Poivron farci au risotto de romarin
1h 15min
Clafoutis de poivron rouge et jambon fumé
1h
Tarte au poivron et chèvre frais
1h 15min
Tomates soufflées à la ricotta
30min
Poivrons farcis
1h
Tagliatelle au poivron et au poulet
35min
Poivron farci à l'indienne
45min