Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 poivrons rouges, coupés en deux et épépinés
- 25 g de parmesan, coupé en morceaux
- 1 oignon, coupé en deux
- 20 g d'huile d'olive
- 1 gousse d'ail, finement émincée
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 200 g de coulis de tomates
- 200 g de viande de bœuf hachée
- 1 c. à soupe de basilic frais, ciselé
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 990 kJ / 238 kcal
- Eiwitten
- 8.5 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 6.5 g
Alternatieve recepten
Gratin d'aubergine au thon
40 Min
Enchiladas gratinées au poulet
1h 45min
Clafoutis de poivron rouge et jambon fumé
1h
Crumble de tomates, poivrons et olives
45 Min
Ratatouille aux merguez
40 Min
Gratin de ratatouille chorizo chèvre
30 Min
Poivron farci au risotto de romarin
1 Std. 15 Min
Tortilla à la piperade
55 Min
Gratin d'aubergine au parmesan
1 Std. 30 Min
Cocottes gratinées à la grecque
1h
Tarte au poivron et chèvre frais
1 Std. 15 Min
Gratin d'oignons et de poireaux en brick
1h