Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 25 g d'estragon frais, effeuillé
- 1 gousse d'ail
- 30 g de parmesan râpé
- 100 g d'huile d'olive
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1000 g d'eau
- ½ cube de bouillon de volaille
- 450 g de filets de poulet, sans peau et émincés en lamelles
- 250 g de pâtes sèches, type risetti
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2406 kJ / 575 kcal
- Eiwitten
- 37.8 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 34.8 g
- Vezels
- 2.3 g
Alternatieve recepten
Mijoté de porc au paprika
40min
Pipe rigate gratinés
1h
Risotto au saumon
45min
Boulettes de viande à la sauce tomate
45min
Poulet à la noix de cajou
40min
Gaspacho, cabillaud et jambon cru
20 min
Bœuf aux champignons
30min
Papillotes d'agneau à la feta
1h
Penne au pesto et jambon cru
15min
Volaille au riesling
50min
Brochettes de poulet à l'indienne
12 godz. 30 min
Boulettes suédoises aux courgettes
40min