Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 25 g d'estragon frais, effeuillé
- 1 gousse d'ail
- 30 g de parmesan râpé
- 100 g d'huile d'olive
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1000 g d'eau
- ½ cube de bouillon de volaille
- 450 g de filets de poulet, sans peau et émincés en lamelles
- 250 g de pâtes sèches, type risetti
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2406 kJ / 575 kcal
- Eiwitten
- 37.8 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 34.8 g
- Vezels
- 2.3 g
Alternatieve recepten
Nouilles chinoises façon thaïe au poulet
25 min
Filet de poulet sauce poulette
20 Min
Poulet au curry, tagliatelles de légumes et velouté au lait de coco
50 min
Poulet aux fromage ail et fines herbes, pâtes et champignons
50 min
Bœuf aux champignons
30 min
Pesto-tomates confites
15 Min
Torsades colorées aux petits légumes et poulet
20 Min
Papillotes d'agneau à la feta
1 Std.
Waterzoï de poulet
1h 10 min
Risotto au saumon
45 min
Conchiglioni aux boulettes de viande
1 Std.
Nouilles au poulet sauce sésame
45 min