Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 25 g d'estragon frais, effeuillé
- 1 gousse d'ail
- 30 g de parmesan râpé
- 100 g d'huile d'olive
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1000 g d'eau
- ½ cube de bouillon de volaille
- 450 g de filets de poulet, sans peau et émincés en lamelles
- 250 g de pâtes sèches, type risetti
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2406 kJ / 575 kcal
- Eiwitten
- 37.8 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 34.8 g
- Vezels
- 2.3 g
Alternatieve recepten
Filet de poulet sauce poulette
20 Min
Façon thaïe
25 Min
Salade de pâtes aux petits pois, pesto citron
35min
Le saumon sauvage au vinaigre de framboise
45min
Poulet à la noix de cajou
40min
Pesto-tomates confites
15 Min
Torsades colorées aux petits légumes et poulet
20 Min
Aiguillettes de canard, curry et ananas
25 Min
Penne des montagnes et des plaines
35min
Penne au pesto et jambon cru
15 Min
Suprêmes de poulet printaniers au raifort
45min
Risotto au saumon
45min