Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 25 g d'estragon frais, effeuillé
- 1 gousse d'ail
- 30 g de parmesan râpé
- 100 g d'huile d'olive
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1000 g d'eau
- ½ cube de bouillon de volaille
- 450 g de filets de poulet, sans peau et émincés en lamelles
- 250 g de pâtes sèches, type risetti
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2406 kJ / 575 kcal
- Eiwitten
- 37.8 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 34.8 g
- Vezels
- 2.3 g
Alternatieve recepten
Risotto de poulet aux champignons
30min
Mijoté de porc au paprika
40min
Poulet à la noix de cajou
40min
Risotto au citron et crevettes à l'ail
55min
Risotto au saumon
45min
Filet de poulet sauce poulette
20min
Pâtes sauce courgette et gambas au citron
30min
Nouilles chinoises façon thaïe au poulet
25min
Fusilli au lait de coco et saumon fumé
30min
Bœuf aux champignons
30min
Torsades colorées aux petits légumes et poulet
20min
Saumon japonais, vermicelles et légumes
35min