Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de beaufort
- 30 g de beurre
-
200
g de girolles surgelées
of 200 g de girolles en bocal - 400 g de lait
- 400 g d'eau
- 300 g de crozets
- du sel
- 150 g de jambon fumé en lanières
- poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1609 kJ / 385 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 21 g
Alternatieve recepten
"Perlotto" express, petits pois et jambon
15min
Croque-cake
50min
Crozetto aux lardons et poivrons
40 Min
Risotto de crozets aux champignons et au lard
45 min
Risotto au poireau et à la pancetta
35min
Risotto à l'artichaut et au jambon cru
25 min
Gratin de gnocchi au Mont-d'Or
1h 15min
Polenta au beaufort et jambon ibérique
15min
Gratin de polenta à l’italienne
55 min
Risotto crémeux au camembert
35min
Gratin de crozets au jambon
1h
Croziflette
1h 25min