Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de cheddar rouge en dés
- 250 g de lait
- 1 cube de court-bouillon
- 300 g de poireaux en tronçons
- 600 g de filets de lieu, frais ou décongelés et épongés
- sel
- poivre moulu
- 30 g de beurre
- 2 c. à soupe de fécule de maïs diluée dans 2 c. à soupe d'eau
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1483 kJ / 355 kcal
- Eiwitten
- 34 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 19 g
Alternatieve recepten
Parmentier de lieu noir
1h 20min
Parmentier de patate douce au saumon et poireau
55 min
Parmentier de chou-fleur au saumon
1h 15min
Crumble de cabillaud au citron et au parmesan
45 min
Crumble de poulet aux poireaux
50min
Parmentier de poisson au chèvre et persillade
1h 15min
Brandade de cabillaud et poireau
40min
Lasagne au merlu, légumes et champignons
1h 35min
Parmentier de carotte au poisson
1h
Gratin de merlu aux courgettes
45 min
Gratin de lieu
1 Std. 25 Min
Cocotte de poisson gratinée aux champignons
1h