Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de cheddar rouge en dés
- 250 g de lait
- 1 cube de court-bouillon
- 300 g de poireaux en tronçons
- 600 g de filets de lieu, frais ou décongelés et épongés
- sel
- poivre moulu
- 30 g de beurre
- 2 c. à soupe de fécule de maïs diluée dans 2 c. à soupe d'eau
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1483 kJ / 355 kcal
- Eiwitten
- 34 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 19 g
Alternatieve recepten
Crumble de cabillaud au citron et au parmesan
45 min
Cocotte de saumon aux petits légumes
55 min
Gratin de lieu
1 godz. 25 min
Gratin de poireaux au maquereau fumé
1 godz.
Gratin de pâtes au poisson et poireaux
1h 10min
Parmentier gratiné de moules et chou-fleur
1 Std. 30 Min
Gratin de poissons à la choucroute
40 min
Lasagne au merlu, légumes et champignons
1 godz. 35 min
Parmentier de patate douce au saumon et poireau
55 min
Parmentier de chou-fleur au saumon
1 godz. 15 min
Blanquette de poisson, sauce au potimarron
45 min
Lasagnes de poisson aux champignons
1 Std. 30 Min