
Apparaten en accessoires
Conchiglioni farcis, mont-d'or et champignons
Voorbereiding. 35min
Totaal 13u. 30min
4 portions
Ingrediënten
La veille
-
d'eau1750 g
-
de sel à ajuster en fonction des goûts1 c. à café
-
de pâtes sèches type conchiglioni (grosses pâtes italiennes en forme de coquillage)250 g
-
de lardons fumés150 g
-
d'huile d'olive2 filet
-
de champignons surgelés en mélange300 g
-
échalotes pelées et coupées en quatre2
-
de miel1 c. à soupe bombée
-
de crème liquide 30-40% m.g.250 g
-
du sel
-
du poivre moulu
-
de fromage type mont-d'or, coupé en dés180 g
Voeding per 1 portion
Calorieën
703 kcal /
2942 kJ
Eiwitten
26 g
Vetten
44 g
Koolhydraten
49 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Saveurs Thermomix n°7 - Au quotidien
14 recepten
Frankrijk
Frankrijk