Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 160 g de tomme de brebis, coupée en morceaux
- 500 g d'oignons, coupés en deux
- 20 g d'huile d'olive
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 240 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 120 g de beurre, froid, coupé en morceaux et un peu pour le moule
- 2 pincées de sel
- 80 g d'eau froide
- 4 - 5 tranches de jambon cru
- farine de blé, pour le plan de travail
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2031.5 kJ / 488 kcal
- Eiwitten
- 15.5 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 31.2 g
- Verzadigd vet
- 18 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 712.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tourte de pommes de terre au cantal
1 Std. 30 Min
Crumble de truite fumée aux herbes
25min
Feuilleté de poireau au camembert
55 Min
Tartine au crottin de Chavignol façon flammekueche
25min
Croquettes de céréales au beaufort
50 min
Gratin de gnocchi au Mont-d'Or
1 Std. 15 Min
Crumble de saint-marcellin aux fruits secs
25min
Pizza au munster, poitrine fumée, poulet et champignons
1 Std. 35 Min
Feuilleté comtois
1h 5min
Tarte au reblochon de Savoie, courge et carotte
1 Std.
Tartines aux comté, parmesan, lardons et roquette
25min
Quiche aux poireaux et reblochon
1 Std.