Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 160 g de tomme de brebis, coupée en morceaux
- 500 g d'oignons, coupés en deux
- 20 g d'huile d'olive
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 240 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 120 g de beurre, froid, coupé en morceaux et un peu pour le moule
- 2 pincées de sel
- 80 g d'eau froide
- 4 - 5 tranches de jambon cru
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2031.5 kJ / 488 kcal
- Eiwitten
- 15.5 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 31.2 g
- Verzadigd vet
- 18 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 712.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Œufs farcis à la berrichonne
40min
Tarte aux tomates de couleur et roquefort
45min
Tartine au crottin de Chavignol façon flammekueche
25min
Quiche aux poireaux et reblochon
1h
Tomates farcies au chèvre chaud
50min
Quiche chèvre frais, ciboulette et olives vertes
1 Std. 25 Min
Gratin de gnocchi au Mont-d'Or
1h 15 min
Crumble de truite fumée aux herbes
25min
Tarte au reblochon de Savoie, courge et carotte
1h
Quiche endive, moutarde et camembert
1h 30min
Clafoutis salé à la brousse et aux tomates cerise
40min
Feuilleté aux épinards, chèvre et lardons
1 Std. 45 Min