Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 160 g de tomme de brebis, coupée en morceaux
- 500 g d'oignons, coupés en deux
- 20 g d'huile d'olive
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 240 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 120 g de beurre, froid, coupé en morceaux et un peu pour le moule
- 2 pincées de sel
- 80 g d'eau froide
- 4 - 5 tranches de jambon cru
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2031.5 kJ / 488 kcal
- Eiwitten
- 15.5 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 31.2 g
- Verzadigd vet
- 18 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 712.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tarte chèvre, pomme et oignon
2h 15 min
Crumble de truite fumée aux herbes
25 min
Tomates farcies au chèvre chaud
50min
Cake à la saucisse de Morteau
1h
Clafoutis salé à la brousse et aux tomates cerise
40 Min
Croquettes de céréales au beaufort
50min
Gratin de gnocchi au Mont-d'Or
1h 15min
Clafoutis de haricots verts au bacon
55 min
Pommes de terre farcies au chorizo
50min
Tartine au crottin de Chavignol façon flammekueche
25 min
Quiche chèvre frais, ciboulette et olives vertes
1h 25min
Quiche aux poireaux et reblochon
1h