Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g d'eau
- 1 poireau, en tronçons de 1 cm
- 1 oignon, pelé
- 180 g de crozets, rincés
- 200 g de champignons de Paris frais, en lamelles épaisses
- 150 g de bacon, taillé en lardons
- 100 g de vin blanc
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 2 brins de persil frais
- sel
- poivre moulu
- 4 c. à soupe de parmesan râpé
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1469 kJ / 350 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 37 g
- Vetten
- 11 g
Alternatieve recepten
Risotto au bacon et aux champignons de Paris
40min
Crozotto à la butternut, poireau et beaufort
30min
Gratin de crozets, reblochon et poireaux
1h 40min
Risotto courgette et bacon
35 Min
Crozetto aux lardons et poivrons
40min
Roulade de jambon cru et poireau au comté
55min
Mijoté de butternut au bœuf et aux nouilles
25 min
One pot orecchiette jambon cru, chèvre et épinards
25 min
Gratin de polenta à la sauce tomate, poivrons et dinde
1h
One pot crozets aux lardons et fromage
30min
One pot fusilli aux champignons, lardons et ricotta
20 min
Flan de poireau et pancetta
35 Min