Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g de comté, coupé en morceaux
- 500 g d'eau
- 600 g de pommes de terre farineuses, coupées en cubes
- 4 blancs de poireau moyens, coupés en tronçons de 10 cm
- 70 g de lait
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 8 tranches fines de jambon cru
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1178.8 kJ / 281.5 kcal
- Eiwitten
- 15.5 g
- Koolhydraten
- 27.3 g
- Vetten
- 11.3 g
- Verzadigd vet
- 6.3 g
- Vezels
- 4.5 g
- Natrium
- 1049.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gratin de chou-fleur aux lardons et au comté
1h
Filet de poulet et sauce à la tomme de Savoie
35 Min
Riz au poulet et chorizo
35 Min
Crozets au bacon, poireau et champignons
40 Min
Croque monsieur à la tomate
1h
Galette de pomme de terre et saucisse de Morteau
1 godz. 30 min
Macaroni à la montagnarde
45min
Tomates farcies au chèvre et au poulet
1h
Dinde à la crème, au bacon et au poireau
35 Min
Gratin poireau-pomme de terre au chorizo et parmesan
55min
Gratin de pomme de terre, bacon et à La Vache qui rit®
1 Std. 10 Min
Truffade de pommes de terre au cantal, sauge et lardons fumés
1 godz. 5 min