Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 gousses d'ail, dégermées
- 400 g de courge butternut, en morceaux d'1 cm
- 80 g d'oignon, en lamelles
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 500 g d'eau bouillante
- 1 cube de bouillon
- du sel
- du poivre moulu
- 300 g de nouilles de blé chinoises (casser les blocs en deux)
- 50 g de pousses d'épinards
- 300 g de viande de bœuf, en lamelles fines
- oignon vert, émincé, pour la finition
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1948 kJ / 466 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 21 g
Alternatieve recepten
Risotto de petites pâtes aux crevettes
25min
Dinde marinée au miel et légumes verts
35 min
One pot blé au bœuf et aux petits pois
25min
Semoule de chou-fleur aux crevettes
15min
Boulettes de bœuf au curry, riz et petits pois
50 min.
Pilaf de quinoa au poulet et carottes
25min
Crozets au bacon, poireau et champignons
40min
Gratin de blé aux légumes
25min
One pot orecchiette jambon cru, chèvre et épinards
25min
Papillote de poulet au citron, boulgour au poireau
25min
Purée de carottes et jambon aux herbes
30 min.
Crozotto à la butternut, poireau et beaufort
30 min.