Compatibele versies
One pot orecchiette jambon cru, chèvre et épinards
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 oignon jaune, coupé en quatre
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 350 g de pâtes sèches, type orecchiette
- 850 g d'eau bouillante
- du sel
- du poivre moulu
- 100 g d'épinards frais
- 150 g de fromage de chèvre frais, en morceaux
- 100 g de jambon cru, en chiffonnade
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2125 kJ / 505 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 58 g
- Vetten
- 17 g
Alternatieve recepten
Riz à l'espagnole au chorizo et poivrons
35 min
One pot coquillettes au jambon cerise
15min
Mac and cheese
35 min
Risotto de petites pâtes aux crevettes
25min
One pot crozets aux lardons et fromage
30 min.
One pot blé au bœuf et aux petits pois
25min
One pot pasta aux légumes du soleil
30 min.
Mijoté de butternut au bœuf et aux nouilles
25min
Crozets au bacon, poireau et champignons
40min
Orecchiette au paprika fumé, sauce au bœuf
1h 15 min.
Risotto au citron, burrata et romarin
1h 10 min.
One pot fusilli aux champignons, lardons et ricotta
20min