Compatibele versies
One pot orecchiette jambon cru, chèvre et épinards
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 oignon jaune, coupé en quatre
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 350 g de pâtes sèches, type orecchiette
- 850 g d'eau bouillante
- du sel
- du poivre moulu
- 100 g d'épinards frais
- 150 g de fromage de chèvre frais, en morceaux
- 100 g de jambon cru, en chiffonnade
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2125 kJ / 505 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 58 g
- Vetten
- 17 g
Alternatieve recepten
One pot crozets aux lardons et fromage
30min
Œuf cocotte aux petits pois et jambon
30min
Risotto aux tomates séchées et pesto de basilic
30min
Mijoté de butternut au bœuf et aux nouilles
25 min
"Crozotto" aux girolles, jambon et beaufort
35 Min
Poulet grillé, boulgour et sauce yaourt aux champignons
55min
One pot fusilli aux champignons, lardons et ricotta
20 min
Risotto à la menthe, jambon, mozzarella et petits pois
45min
One pot blé au bœuf et aux petits pois
25 min
Risotto aux petits pois et aux lardons
25 min
One pot coquillettes au jambon cerise
15min
Risotto de petites pâtes aux crevettes
25 min