Compatibele versies
One pot fusilli aux champignons, lardons et ricotta
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 oignon, coupé en quatre
- 75 g de lardons fumés
- 250 g de champignons de Paris frais, coupés en quatre
- 150 g de ricotta
- 760 g d'eau bouillante
-
350
g de pâtes sèches, type fusilli bucati corti (voir "Conseil(s)")
of 350 g de pâtes sèches, type penne - du sel
- du poivre moulu
- ½ bouquet de ciboulette fraîche
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1797 kJ / 426 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 60 g
- Vetten
- 11 g
Alternatieve recepten
Pâtes aux lentilles et à la saucisse
35 Min
One pot blé au bœuf et aux petits pois
25 min
Gratin de coquillettes, lardons et petits pois
50 Min
Crozets au bacon, poireau et champignons
40 Min
One pot orecchiette jambon cru, chèvre et épinards
25 min
Spaghetti complets, sauce aux lentilles et carottes
45 Min
Chili con carne
50 Min
Mijoté de butternut au bœuf et aux nouilles
25 min
Poulet grillé, boulgour et sauce yaourt aux champignons
55 Min
Pilaf de quinoa au poulet et carottes
25 min
Risotto de petites pâtes aux crevettes
25 min
One pot coquillettes au jambon cerise
15min