Compatibele versies
One pot fusilli aux champignons, lardons et ricotta
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 oignon, coupé en quatre
- 75 g de lardons fumés
- 250 g de champignons de Paris frais, coupés en quatre
- 150 g de ricotta
- 760 g d'eau bouillante
-
350
g de pâtes sèches, type fusilli bucati corti (voir "Conseil(s)")
of 350 g de pâtes sèches, type penne - du sel
- du poivre moulu
- ½ bouquet de ciboulette fraîche
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1797 kJ / 426 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 60 g
- Vetten
- 11 g
Alternatieve recepten
One pot coquillettes au jambon cerise
15min
Risotto de petites pâtes aux crevettes
25 Min
Œuf cocotte aux petits pois et jambon
30min
Risotto à la menthe, jambon, mozzarella et petits pois
45min
Risotto aux petits pois et aux lardons
25 Min
Riz à l'espagnole au chorizo et poivrons
35min
Mac & cheese au cheddar et moutarde
55min
One pot orecchiette jambon cru, chèvre et épinards
25 Min
Mijoté de butternut au bœuf et aux nouilles
25 Min
Gratin de coquillettes, lardons et petits pois
50min
Poulet grillé, boulgour et sauce yaourt aux champignons
55min
Mac and cheese
35min