Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 oignon jaune, coupé en quatre
- 30 g de beurre, en morceaux
- 50 g de cognac
- 700 g d'eau bouillante
- 1 c. à soupe bombée de concentré de tomate
- 250 g de pâtes sèches, type risoni ou orzo
- du sel
- du poivre moulu
- 150 g de petits pois frais ou surgelés
- 200 g de crevettes cuites, décortiquées
- 50 g de crème fraîche
-
persil frais, pour la finition
of aneth frais, pour la finition
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1804 kJ / 429 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 48 g
- Vetten
- 12 g
Alternatieve recepten
Riz cantonais
30 min
Chili Con Carne
30 min
Cabillaud à la moutarde, riz et sauce tomate
25 Min
One pot coquillettes au jambon cerise
15 min
Poulet grillé, boulgour et sauce yaourt aux champignons
55 dk
Riz à l'espagnole au chorizo et poivrons
35 min
Fettuccine aux légumes, sauce coco-curry
1h 30min
Nouilles chinoises à la dinde, épinards et sauce cacahuète
30 min
Curry de poulet et riz
40 min
Papillote de poisson au citron, carottes et riz
40 min
Purée de carottes et jambon aux herbes
30 min
Risotto aux petits pois et aux lardons
25 Min