Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 oignon jaune, coupé en quatre
- 30 g de beurre, en morceaux
- 50 g de cognac
- 700 g d'eau bouillante
- 1 c. à soupe bombée de concentré de tomate
- 250 g de pâtes sèches, type risoni ou orzo
- du sel
- du poivre moulu
- 150 g de petits pois frais ou surgelés
- 200 g de crevettes cuites, décortiquées
- 50 g de crème fraîche
-
persil frais, pour la finition
of aneth frais, pour la finition
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1804 kJ / 429 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 48 g
- Vetten
- 12 g
Alternatieve recepten
Curry de poulet et riz
40 Min
One pot blé au bœuf et aux petits pois
25 min
Papillote de poulet au citron, boulgour au poireau
25 min
Gratin de coquillettes, lardons et petits pois
50 Min
Riz au poulet et chorizo
35 Min
Riz au bœuf et poivron rouge
45 Min
Risotto aux légumes d'hiver et filet de poisson
30min
One pot fusilli aux champignons, lardons et ricotta
20 Min
Poulet grillé, boulgour et sauce yaourt aux champignons
55 Min
Pilaf de quinoa au poulet et carottes
25 min
Pâtes crémeuses aux crevettes cajun
30min
One pot coquillettes au jambon cerise
15min