Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 oignon jaune, coupé en quatre
- 30 g de beurre, en morceaux
- 50 g de cognac
- 700 g d'eau bouillante
- 1 c. à soupe bombée de concentré de tomate
- 250 g de pâtes sèches, type risoni ou orzo
- du sel
- du poivre moulu
- 150 g de petits pois frais ou surgelés
- 200 g de crevettes cuites, décortiquées
- 50 g de crème fraîche
-
persil frais, pour la finition
of aneth frais, pour la finition
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1804 kJ / 429 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 48 g
- Vetten
- 12 g
Alternatieve recepten
Cabillaud à la moutarde, riz et sauce tomate
25min
One pot coquillettes au jambon cerise
15min
Risotto aux champignons
30min
One pot fusilli aux champignons, lardons et ricotta
20min
One pot orecchiette jambon cru, chèvre et épinards
25min
One pot crozets aux lardons et fromage
30min
Risotto au bacon et champignons de Paris
45min
Farfalle de saumon, aneth et citron
30min
Chili Con Carne
30min
Orecchiette au paprika fumé, sauce au bœuf
1h 15min
Poulet grillé, boulgour et sauce yaourt aux champignons
55 min
Risotto aux tomates séchées et pesto de basilic
30min