Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de sauce tomate cuisinée
- 50 g d'olives noires, grossièrement hachées
- 1 c. à soupe de câpres au vinaigre
- sel
- poivre moulu
- 4 pavés de cabillaud, sans peau
- 2 c. à soupe de moutarde à l'ancienne
- 1000 g d'eau bouillante
- 250 g de riz basmati
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 3 brins de persil frais, équeutés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 969 kJ / 231 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 9 g
Alternatieve recepten
Aiguillettes de dinde à la crème, champignons et spaetzle
45 min
Riz au poulet et chorizo
35 min
Papillote de merlan et semoule de légumes
25 min
Poulet grillé, boulgour et sauce yaourt aux champignons
55 min
Pâtes au thon et à la sauce tomate
30 min
Pavé de saumon sur lit de carottes et lentilles
55 min
Papillote de poulet au citron, boulgour au poireau
25 min
Saumon aux tomates séchées
30 min
Filet mignon à la provençale
55 min
Dinde marinée au miel et légumes verts
35 min
Papillote de poisson au citron, carottes et riz
40 min
Risotto de petites pâtes aux crevettes
25 min