Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Les gnocchis
- 2000 g d'eau
- 20 g de gros sel
- 750 g de pommes de terre à chair ferme, type Charlotte
- 350 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 1 œuf
La sauce tomate et chorizo
- 100 g d'oignons, coupés en deux
- 1 gousse d'ail
- 200 g de chorizo, coupé en morceaux
- 1 branche de thym frais
- 300 g de poivrons, coupés en morceaux
- 10 g d'huile d'olive
- 240 g de tomates concassées en conserve
- 100 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- 1 c. à café de sucre en poudre
- 2 pincées de sel
- 2 pincées de poivre moulu
- 25 g de parmesan râpé
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4057.5 kJ / 969.8 kcal
- Eiwitten
- 37.3 g
- Koolhydraten
- 155.1 g
- Vetten
- 28.1 g
- Verzadigd vet
- 10.2 g
- Vezels
- 26.8 g
- Natrium
- 2794.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Hachis de poulet et polenta
45min
Riz à l'espagnole au chorizo et poivrons
35 min
Polpette à l'italienne, sauce tomate et spaghetti
50 min
Truffade de pommes de terre au cantal, sauge et lardons fumés
1 godz. 5 min
Mac and cheese
35 min
Rigatoni et pesto de mâche
20min
One pot crozets aux lardons et fromage
30 min
Mac & cheese au cheddar et moutarde
55 min
Tagliatelle à la saucisse, fenouil et parmesan
50 min
Pâtes au poulet tikka masala
45min
Risotto au citron, burrata et romarin
1sa 10 dk
Pastalaya du sud de la Louisiane
1 godz.