Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g d'oignon, coupé en deux
- 2 gousses d'ail
- 30 g de céleri branche, en morceaux
- 30 g de carotte, en morceaux
- 40 g huile d'olive, et un peu pour le plat
- 500 g de viande hachée mixte, porc et bœuf
- 800 g de concassé de tomates
- 150 g d'eau
- ¼ c. à café de sel
- ½ - 1 c. à café de poivre noir moulu
- ¼ c. à café de poivre de Cayenne moulu
- 750 g de pâtes fraîches, type ravioli, farcies au fromage
- 300 g de ricotta fraîche
- 300 g de mozzarella, en fines lamelles
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2555.4 kJ / 610.8 kcal
- Eiwitten
- 37.2 g
- Koolhydraten
- 28.8 g
- Vetten
- 39 g
- Verzadigd vet
- 24.2 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 1079.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mac & cheese au cheddar et moutarde
55min
Gratin de pomme de terre, bacon et à La Vache qui rit®
1h 10min
Gratin de pâtes au chèvre
40min
Gratin poireau-pomme de terre au chorizo et parmesan
55min
Tortilla aux pommes de terre, bacon et mozzarella
50min
Gratin de pâtes à la provençale
1 godz. 15 min
Macaroni à la montagnarde
45 min
Gratin de pommes de terre, brocoli, comté et chorizo
55min
Croque monsieur à la tomate
1 godz.
Poulet à la pizzaiola
50min
Truffade de pommes de terre au cantal, sauge et lardons fumés
1h 5 min
Polpette à l'italienne, sauce tomate et spaghetti
50min