Omelette à la mozzarella et carpaccio de tomates

4.3 4 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
4 portions

Ingrediënten

  • 350 g de tomates olivette
  • 45 g d'huile d'olive
  • 5 g de vinaigre balsamique (optioneel)
  • ½ c. à café de fleur de sel
  • 3 pincées de poivre moulu
  • 15 g de basilic frais (½ bouquet), et quelques feuilles pour la finition
  • 8 œufs
  • 1 c. à café rase de sel
  • 500 g d'eau
  • 125 g mozzarella au lait de vache en morceaux
  • ½ - 1 piment rouge frais (optioneel) coupé en rondelles

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 609.2 mg
Eiwitten 22.9 g
Calorieën 1598.7 kJ / 382.1 kcal
Vetten 29.6 g
Vezels 1.3 g
Verzadigd vet 9.3 g
Koolhydraten 5.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...