Spaghetti risottata aux petits pois

4.7 3 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
4 portions

Ingrediënten

  • 40 g de parmesan en morceaux
  • 1 gousse d'ail
  • 130 g d'oignons coupés en deux
  • 20 g d'huile d'olive
  • 150 g de lardons fumés
  • 100 g de champignons frais en quartiers
  • 170 g de petits pois frais
    170 g de petits pois surgelés
  • 400 g de tomates concassées en conserve
  • 1 c. à café paprika (optioneel)
  • 600 g d'eau
  • 1 cube de bouillon de légumes émietté
  • 1 c. à café de sel
  • ½ c. à café de poivre moulu
  • 300 g de pâtes sèches, type spaghetti

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 986.5 mg
Eiwitten 22.3 g
Calorieën 2453.9 kJ / 586.5 kcal
Vetten 24 g
Vezels 6.4 g
Verzadigd vet 7.6 g
Koolhydraten 70.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...