Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g d'eau
- 300 g de crozets
- 3 poireaux, en rondelles
- 1 oignon, coupé en deux
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 200 g de crème liquide entière
- du poivre moulu
- 1 pincée de quatre-épices
- 1 reblochon
- 1 branche de thym frais, effeuillée
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3131 kJ / 750 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 59 g
- Vetten
- 44 g
Alternatieve recepten
Gratin de pommes de terre, brocoli, comté et chorizo
55min
Roulade de jambon cru et poireau au comté
55min
Risotto au poireau et saumon fumé
40min
Crozets au bacon, poireau et champignons
40min
Gratin de courge et chorizo
1h 15 min
Lasagne chèvre-courgette
1h
One pot crozets aux lardons et fromage
30min
Gratin de crozets au jambon
1h
Gratin poireau-pomme de terre au chorizo et parmesan
55min
Gratin de pomme de terre, bacon et à La Vache qui rit®
1h 10min
Croziflette
1h 25min
Crozotto à la butternut, poireau et beaufort
30min