Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g d'eau
- 300 g de crozets
- 3 poireaux, en rondelles
- 1 oignon, coupé en deux
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 200 g de crème liquide entière
- du poivre moulu
- 1 pincée de quatre-épices
- 1 reblochon
- 1 branche de thym frais, effeuillée
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3131 kJ / 750 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 59 g
- Vetten
- 44 g
Alternatieve recepten
Gratin de pâtes et chou-fleur au fromage
1h
Lasagne chèvre-courgette
1h
Gratin poireau-pomme de terre au chorizo et parmesan
55min
Gratin de courge et chorizo
1 Std. 15 Min
Gratin de carotte, patate douce et châtaigne, crème au roquefort
1h
Truffade de pommes de terre au cantal, sauge et lardons fumés
1hod. 5min
Lasagne à la butternut
2 Std.
Mac & cheese au cheddar et moutarde
55min
Crozets au bacon, poireau et champignons
40 min
Crumble d'endives au roquefort
1hod. 5min
Crozotto à la butternut, poireau et beaufort
30 min
Croziflette
1h 25 min