![Gratin de crozets, reblochon et poireaux Gratin de crozets, reblochon et poireaux](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/fd2fa7c4ab237716e2e1eec284b238eb/Derivates/ef2ddfd928d4c024df3b8c33480facb55573c029.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g d'eau
- 300 g de crozets
- 3 poireaux, en rondelles
- 1 oignon, coupé en deux
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 200 g de crème liquide entière
- du poivre moulu
- 1 pincée de quatre-épices
- 1 reblochon
- 1 branche de thym frais, effeuillée
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3131 kJ / 750 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 59 g
- Vetten
- 44 g
Alternatieve recepten
Courgettes farcies aux œufs brouillés
1u. 10min
Gratin de pomme de terre, bacon et à La Vache qui rit®
1u. 10min
One pot crozets aux lardons et fromage
30min
Crozets au bacon, poireau et champignons
40min
Gratin de ravioli
1u. 40min
Gratin de pâtes et chou-fleur au fromage
1h
Roulade de jambon cru et poireau au comté
55 Min
Crozotto à la butternut, poireau et beaufort
30min
Risotto à la patate douce et aux châtaignes
35min
Gratin poireau-pomme de terre au chorizo et parmesan
55 Min
Risotto courgette et bacon
35min
Risotto aux petits pois et aux lardons
25min