Compatibele versies
Brochettes de cabillaud au chorizo et fondue de poireaux
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g de beurre
- 4 poireaux, fendus en deux et émincés
- 500 g de dos de cabillaud, en gros dés
- 8 tranches fines de chorizo
- du sel
- du poivre moulu
- 100 g de crème liquide légère
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 984 kJ / 235 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 11 g
Alternatieve recepten
Papillotes de poulet, tomate et mozarella
35min
Dos de cabillaud à l’orange, semoule parfumée
35min
Cabillaud chorizo-tomate
25min
Viande des Grisons, butternut au curcuma
45 Min
Filet mignon aux pruneaux et tagliatelles de légumes
1h 10min
Parmentier de canard à la patate douce
40 min
Lieu vapeur, sauce au safran, tagliatelle de carottes et riz
1h
Rillettes de maquereau au fromage frais et aux herbes
1h
Parmentier de merlu, purée de courgettes et petits pois
1h 35min
Tartinable de bacon au mélange du trappeur
10 Min
Tartinade aux deux saumons et citron vert
25min
Papillote de saumon aux petits légumes et couscous
40 min