Brochettes de cabillaud au chorizo et fondue de poireaux

Brochettes de cabillaud au chorizo et fondue de poireaux

4.6 190 beoordelingen
Voorbereiding. 55min
Totaal 50min
4 portions

Ingrediënten

  • 20 g de beurre
  • 4 poireaux fendus en deux et émincés
  • 500 g de dos de cabillaud en gros dés
  • 8 tranches fines de chorizo
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 100 g de crème liquide légère

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 27 g
Calorieën 984 kJ / 235 kcal
Vetten 11 g
Koolhydraten 6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...