Compatibele versies
Brochettes de cabillaud au chorizo et fondue de poireaux
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g de beurre
- 4 poireaux, fendus en deux et émincés
- 500 g de dos de cabillaud, en gros dés
- 8 tranches fines de chorizo
- du sel
- du poivre moulu
- 100 g de crème liquide légère
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 984 kJ / 235 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 11 g
Alternatieve recepten
Papillotes de saumon, courgettes et riz
40 min
Dos de cabillaud à l’orange, semoule parfumée
35 min
Papillotes de poulet, tomate et mozarella
35 min
Papillote de merlu, semoule complète et légumes
40 min
Papillotes de saumon, poireaux et ravioles
30 Min
Papillote de saumon aux petits légumes et couscous
40 min
Keftas de bœuf, courgettes et sauce au poivron
1h
Brochettes de cabillaud, boulgour et sauce au yaourt
45 min
Papillotes de poulet au chorizo et céleri-rave
55 Min
Cabillaud chorizo-tomate
25 λεπτ.
Roulés de dinde à la pancetta, épinards et sauce aux herbes
50 Min
Tartinable de bacon au mélange du trappeur
10 min