Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de parmesan, coupé en morceaux
- 100 g de farine de blé
- 80 g de beurre froid, coupé en morceaux
- 30 g d'amandes décortiquées
- 500 g d'eau
- 200 g de carottes, coupées en petits tronçons
- 200 g de navet boule d'or, coupé en dés
- 200 g de panais, coupé en cubes
- 200 g de chair de potiron, coupée en cubes
- 150 g de champignons de Paris frais, coupés en quatre
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 400 - 500 g de restes de poulet cuit, désossé et sans peau
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1513.5 kJ / 361.8 kcal
- Eiwitten
- 26.5 g
- Koolhydraten
- 20.7 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 5.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Parmentier de patate douce au saumon et poireau
55min
Crumble de potiron et jambon
1h 10min
Couscous de brocoli, poulet au yaourt et au curry
40 Min
Crumble de légumes au parmesan
1 Std.
Tarte automnale
1h 15min
Crumble de truite fumée aux herbes
25min
Crumble de légumes, pistaches et noisettes
1 Std.
Crumble de cabillaud au citron et au parmesan
45 Min
Crumble de poulet aux poireaux
50 Min
Crumble de légumes d'été, filet de bacon et parmesan
50 Min
Parmentier de carotte au poisson
1 Std.
Tarte au reblochon de Savoie, courge et carotte
1 Std.